Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ


 Σήμερα 2 Ιουνίου, ανήμερα της Αναληψης του Κυρίου, εορτάστηκε με λαμπρότητα στην Παλαιόχουνη όπου εορτάζει ο ναός του χωριού. 

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στη Θεία Λειτουργία όπου τέλεσε ο Ιερεύς Γεώργιος Κωστόγιαννης, και με κάθε λαμπρότητα τιμήθηκε η ημέρα αυτή. 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σύλλογος του χωριού παρέθεσε εορταστικό τραπέζι και στη συνέχεια έγιναν θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με Αρχαιρεσίες και Εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. 










Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αποστολόπουλος Δημήτρης όπου αφού ευχήθηκε σε όλους και όλες χρόνια πολλά για την ημέρα, μεταξύ άλλων έθεσε και το μείζον πρόβλημα του χωριού που είναι η δυσοσμία της διαχείρισης των απορριμμάτων. 

Στη συνέχεια, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κα Μασούρα Αγγελική, αφου και αυτή χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, έκανε μια συγκινητική παρουσίαση του βιβλίου που έχει γράψει ο εξαίρετος  συμπατριώτης, δικηγόρος κ. Πολλάλης Ηλ. Δημήτρης. 

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στους Απανταχού Παλαιοχουναίους και καλοτάξιδο το πόνημα του εκλεκτού και σεβαστού Δημήτρη Πολλάλη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Δημήτρης Τσιόδρας με καταγωγή από το Μάναρη υποψήφιος Ευρωβουλευτής

 Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Τσιόδρας, από το Μάναρη Αρκαδίας, ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρ...