Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ...... ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ



Σε λίγες ώρες μας αφήνει αυτός ο χρόνος. Ένας δύσκολος χρόνος με κυριότερο στοιχείο αυτό της δοκιμασίας απ’ την πανδημία. Αυτό το γεγονός θέτει σε συνεχή δοκιμασία το σύστημα υγείας, την ίδια την υγεία , την οικονομία, τις συμπεριφορές μας, τα όριά γενικώς.

Στο χρόνο που θα υποδεχθούμε ελπίζουμε ότι θα επανέλθει η κανονικότητα και η ευρυθμία. Θα πρέπει να πατήσουμε πάλι γερά στα πόδια μας και να συνεχίσουμε χωρίς φόβο και ανασφάλεια.

Πάντα όμως μέσα από ένα κακό υπάρχει και κάτι καλό. Το καλό από αυτή την υπόθεση είναι ότι είδαμε την σημαντικότητα της κοινωνικότητας, δώσαμε αξία σε απλές ανθρώπινες στιγμές, κάτι που το είχαμε ξεχάσει. Και σίγουρα είδαμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις θέλω να αποχαιρετήσω το χρόνο αυτό και να υποδεχθώ το καινούριο. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλες και όλους, Δημοβαλτετσιώτες και φίλους αυτών, Χρόνια Πολλά. Καλή Πρωτοχρονιά και με το καλό ο Νέος Χρόνος, ο οποίος να μας φέρει Υγεία, Ελπίδα, Τύχη, Δύναμη και πολύ Αγάπη για τον συνάνθρωπο μας. Επίσης θέλω να ευχηθώ τα χωριά μας να μη ξανά ζήσουν αυτή την παρατεταμένη απομόνωση και να βρισκόμαστε πάλι εκεί. 

Χρόνια Πολλά ! ! !

1 σχόλιο:

  1. Παει ο παλιός ο χρόνος..
    Παει ομως και το λεωφορείο που εξυπηρετούσε το δρομολόγιο τριπολης- καλτεζων.
    Παει και το αυτοκίνητο με τις γυναίκες που φρόντιζαν ηλικιωμένους στο σπιτι.
    Στο Ελεος του θεού, σε πλήρη εγκατάλειψη οι κάτοικοι, όσοι δηλαδή γέροντες και ανήμποροι εχουν απομείνει..
    Ο Δήμος δεν απαντά στα απελπισμένα τηλεφωνήματα των κατοίκων.
    Μηπως μπορείτε αγαπητοί συμπατριώτες του dimovaltetsiotikanea να αναδείξετε με τα μέσα που διαθέτετε αυτο το κοινωνικό πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...