Κυριακή 11 Απριλίου 2021

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΕΑ



Για άλλη μια φορά η Ασέα δείχνει το δρόμο και τον τρόπο μιας αρμονικής και παραγωγικής συνεργασίας των φορέων της. 








Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φιλοπροόδων Ασέας και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ασέας, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, τοποθετήθηκε σε σιδερένιο στύλο ύψους 6 μέτρων η ελληνική σημαία (μεγέθους 2χ3) σε εμφανές σημείο (τοποθεσία "Ταμπούρα") της κοινότητας μας. Ταυτόχρονα προχωρήσαμε σε καθαρισμό του μονοπατιού από την οικία Οικονόμου έως και την τοποθεσία "Ταμπούρα".
Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γεώργιο Η. Φράγκο, προς όλα τα μέλη του συλλόγου μας που, με προσωπική εργασία, εργάστηκαν για τη περάτωση της πρωτοβουλίας αυτής όπως και στα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης Ασέας και τον Πρόεδρο του Ανδρέα Η. Φράγκο.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ασέας που μας προσέφερε την ελληνική σημαία






Ακόμα, πραγματοποιήθηκε δεντρόφυτευση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου με τον τοπικό πρόεδρο κ. Χρήστο Τσαμαρδά και τον πρόεδρο του Συλλόγου Φιλοπροόδων Νέων Ασέας κ. Γεώργιο Φράγκο.
Ευχαριστίες απ' τον ιερέα του χωριού Γεώργιο Κωστόγιαννη προς τους δύο προέδρους και τα μέλη του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...