Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

William’s EATERY CAFÉ - ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ


 Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα νέο κατάστημα στο χώρο του γρήγορου φαγητού, καφέ, γλυκισμάτων και άλλων πολλών εκπλήξεων.  Ένα κατάστημα που αν και διανύουμε δύσκολους καιρούς, ο Βασίλης Αθανασιάδης τολμά με την συνεχή ενέργεια που τον διακατέχει αλλά και το ανήσυχο – δημιουργικό πνεύμα που τον διακρίνει

Ο Βασίλης Αθανασιάδης είναι γιος του Φώτη Αθανασιάδη, Εμπόρου-Ποτοποιού, και γεννήθηκε στην Τρίπολη. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Κρουμπούζου κόρη του Θεόδωρου Κρουμπούζου με καταγωγή από το ηρωικό μας Βαλτέτσι και έχουν 4 παιδιά.

Η οικογένεια τους δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο κλάδο της εστίασης από το 1998, έχοντας εταιρεία με αντικείμενο το Catering, την Παραγωγή και Εμπορία προϊόντων ζύμης και το Γρήγορο Φαγητό. Προσφάτως, επέκτειναν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, ιδρύοντας καινούργιο υποκατάστημα στο κέντρο της Τρίπολης.

 Ο Βασίλης Αθανασιάδης είναι από το 2011 εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Επιμελητήριου Αρκαδίας. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας από το 2018 έως το 2020 και επίσης είναι εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος καθώς και στην Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με έδρα τη Πάτρα. 

Με πολύ μεράκι λοιπόν αλλά και μεγάλη εμπειρία, στήθηκε ένας νέος χώρος στο κέντρο της Τρίπολης, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Το William’s EATERY CAFÉ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να επισκεφτούμε το συγκεκριμένο χώρο και να διαπιστώσουμε δια της δοκιμής την ποιότητα των προϊόντων

Ο Βασίλης Αθανασιάδης και το προσωπικό του  Williams EATERY CAFÉ εύχονται σε όλες και όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ! !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...