Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΑΡΑΧΑΜΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Μια ευχάριστη είδηση υπάρχει για το χωριό των Αραχαμητών. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Αλέξανδρος τοποθέτησε στην ενορία Αραχαμητών ως Εφημέριο τον συμπατριώτη,  σεβαστό, σεβάσμιο και αγαπητό πάτερ Γεώργιο Κωστόγιαννη από την Ασέα. 

Το χαρμόσυνο αυτό νέο, η κοινωνία του χωριού, τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και αυτών που δε ζουν εκεί αλλά η σκέψη τους είναι στο χωριό, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Γιατί η Εκκλησία μας θα έχει συνέχεια μετά την αποχώρηση του Σεβαστού και πολύ αγαπητού Ιερέως Δημητρίου Παπαγιαννόπουλου, όπου με δικές του ενέργειες αλλά και προτροπή, υπήρξε αυτή η θετική εξέλιξη. 

Ευχόμαστε ολόψυχα στον πάτερ - Γεώργιο για καλή και Ευλογημένη Επιτυχία στο Έργο του και να συνεχίσει όπως είναι. Με Σεμνότητα, Ταπεινότητα, Γαλήνη και Αγάπη να Ευλογεί το Ποίμνιό του. 

Ο Παπά - Γιώργης ανακοινώνει ότι Ανήμερα των Χριστουγέννων, το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Αραχαμητών στις 07.30 π.μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...