Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

ΔΗΜΟΒΑΛΤΕΤΣΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ


 Αγαπητοί Δημοβαλτετσιώτες, 

Περνώντας το κατώφλι του 2022 και κλείνοντας ήδη ένα χρόνο λειτουργίας αυτής εδώ της προσπάθειας, Ευχόμαι σε όλες και όλους Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά. Σε όλους τους Δημοβαλτετσιώτες να έχουν Υγεία, Τύχη, Προκοπή και Πρόοδο. 

Το Νέο Έτος που ήδη διανύουμε να μάς χαρίσει ότι μάς στέρησε ο προηγούμενος. Και ένα από όλα που μάς στέρησε ήταν η κοινωνική επαφή, η επισκεψιμότητα στα χωριά μας και η συναναστροφή μεταξύ μας. 

Πριν ένα χρόνο ξεκίνησε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας ενημερωτικός κόμβος και ένας σύνδεσμος μεταξύ των χωριών μας, έτσι ώστε να διατηρηθεί η συνοχή μεταξύ μας και σε πολλές περιπτώσεις να δημιουργηθεί. 

Μέσα από αυτή τη σελίδα μάθαμε για αρκετά (δυστυχώς θλιβερά) κοινωνικά γεγονότα, για (λιγοστά λόγω covid) πολιτιστικά δρώμενα, για νέες επιχειρήσεις συμπατριωτών μας, για διακρίσεις συμπατριωτών επιστημόνων και προσωπικοτήτων αλλά και μέσω αρθρογραφιών, διαβάσαμε κάποιες απόψεις. 

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους που έχετε επιλέξει τις Σελίδες αυτές για την ενημέρωσή σας και ευελπιστώ ότι στο καινούριο χρόνο θα υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή, τόσο στην παροχή ειδήσεων, γεγονότων, αρθρογραφιών, όσο και σε επίπεδο ανάγνωσης. 

Χρόνια Πολλά....!!!!!

Σωτήρης Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...