Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΠΟΛΙΊΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΕΑΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022


 Η Ασέα πάντα πιστή στην παράδοση, στην τέχνη και την ποιότητα, για άλλη μια χρονιά έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις, με την κάθε μια από αυτές να έχει το δικό της χρώμα αλλά όλες μαζί, την ποιότητα. 

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ ξεκινά στις 7 Αυγούστου με μια σημαντική συζήτηση - ομιλία, με θέμα "Δίνω αίμα - Δίνω ζωή". Ομιλητής θα είναι ο Καρδιολόγος και Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. 

Στη συνέχεια θα μάς χαρίσει την φρεσκάδα της νιότης της και την μελωδικότητά της η Παυλίνα Βουλγαράκη. 

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου έρχεται να μάς ταξιδέψει με την υπέροχη φωνή του ο Δώρος Δημοσθένους και με συνοδεία τον εξαίρετο σολίστα πιάνου Νεοκλή Νεοφυτίδη. 

Το Φεστιβάλ κλείνει με την Γιορτή της Πατάτας στις 13 Αυγούστου το βράδυ όπου υπό τα ακούσματα παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής, η Γιώτα Κόκκορη στο τραγούδι, με τον Σωτήρη Κόκκορη στο κλαρίνο και άλλους αξιόλογους μουσικούς , υπόσχονται για μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση. 

Από μεριά μας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες τις εκδηλώσεις και παροτρύνουμε τους συμπατριώτες αλλά και φίλους των χωριών μας, να συμμετάσχουν σε αυτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πένθος στο Μαυρογιάννη

  Απεβίωσε η Γιαννούλα Κ. Αναστασιάδου το γένος Μπισμπίκου, με καταγωγή από Μαυρογιάννη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 28 Απ...