Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Με επιτυχία διεξήχθη ο 4ος Μαινάλιος δρόμος


 Με συμμάχους τον καιρό, τους συμμετέχοντες, την άψογη διοργάνωση και το βασικό συστατικό του μοναδικού φυσικού κάλλους της διαδρομής διεξήχθη ο 4ος Μαινάλιος Δρόμος, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Από νωρίς το πρωί κατέφθασαν οι αγωνιζόμενοι στην αφετηρία για να εγκλιματιστούν αλλά και να κάνουν το απαραίτητο ζέσταμα. 

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 10.30 και ο πρώτος αθλητής τερμάτισε μετά από σχεδόν μια ώρα. (14 χλμ η διαδρομή). 

Εκ των συμμετεχόντων διακρίναμε τον Ηλία Κωτσίρο από Αραχαμήτες, όπως και τον Γεώργιο Γκλίνο επίσης με ρίζες εκ μητρός από Αραχαμήτες.

Ιδιαίτερη μνεία κάνουμε για την συμμετοχή του κ. Φορσέν , ο οποίος ήρθε επί τούτου από την Φιλανδία για να συμμετάσχει στο αγώνισμα. 

 Έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή του Βαγγέλη Γιαννακούρα από το Αθηναίο. 

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να υπάρχει ένα κέρασμα τόσο για τους αθλητές όσο και για τους συνοδούς τους αλλά και τους θεατές - επισκέπτες. 

Στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού, στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών, παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αιδεσιμότατος Γεώργιος Κωστόγιαννης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Κα Γεωργία Παναγοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής δημοτικής παράταξης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και συμπατριώτης Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο πρώην Αντιδήμαρχος και συμπατριώτης Σωτήρης Παπαδημητρίου, οι Πρόεδροι των Τ.Κ Ασέας και Αθηναίου, Χρήστος Γ. Τσιαμαρδάς και Ηλίας Τσάγκάρης.


































  Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για την Εθελοντική Προσφορά αρκετών έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Στα μέλη της Γραμματείας, στους σταθμούς ανεφοδιασμού νερού, στην Ασέα, στο Αθήναιο, στο Κεραστάρι και στις Αραχαμήτες. Επίσης και για τις γυναίκες που ετοίμασαν τα κεράσματα. 

Ευχόμαστε και του χρόνου να διεξαχθεί ο Δρόμος και τα χωριά μας να έχουν περισσότερο κόσμο για να χειροκροτήσουν του Άξιους Αθλητές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...