Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ο Δημήτρης Τσιόδρας με καταγωγή από το Μάναρη υποψήφιος Ευρωβουλευτής



 Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Τσιόδρας, από το Μάναρη Αρκαδίας, ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο Δημήτρης γεννημένος όπως είπαμε στο Μάναρη, ζυμωμένος και ανδρωμένος στην δημοσιογραφία, κατείχε κατά διαστήματα θέσεις ευθύνης σε θέματα Τύπου. Μεταξύ άλλων θέσεων, συμμετείχε στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση Πικραμμένου ως Εκπρόσωπος Τύπου  και από το 2019 μέχρι σήμερα είναι Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη. 

Στην μέχρι τώρα του πορεία έδειξε ξεκάθαρα ότι είναι εργατικός, αποτελεσματικός, απλός και προσιτός. Και μέσα σε αυτό το ταξίδι του, είχε και έχει πάντα στραμμένη  την προσοχή και το ενδιαφέρον του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό του. 

Γι' αυτό το λόγο την Παρασκευή 12 Απριλίου ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα, από την Τρίπολη, απ' το Μεγάλο Καφενείο., ώρα 18.30 



Αγαπητέ Δημήτρη, είναι τιμή μας ως Δημοβαλτετσιώτες (και όχι μόνο) η συμμετοχή σου στις επικείμενες εκλογές και σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία. 

Ανεξάρτητα από την όποια κομματική τοποθέτηση του καθένα και καθεμίας μας, οφείλουμε μια ζεστή και καλή κουβέντα γι' αυτή την υποψηφιότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πένθος στο Μαυρογιάννη

  Απεβίωσε η Γιαννούλα Κ. Αναστασιάδου το γένος Μπισμπίκου, με καταγωγή από Μαυρογιάννη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 28 Απ...