Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Με επιτυχία διεξήχθη ο 6ος Μαινάλιος Δρόμους


 Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ο 6ος Μαινάλιος Δρόμους. Πάνω από 60 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος σε αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα δρόμου. 

Από νωρίς το πρωί τα μέλη των δύο συλλόγων που συνδιοργάνωσαν το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, βρέθηκαν στον χώρο της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Αραχαμητών, όπου υποδέχθηκαν τους αθλητές με τους συνοδούς τους αλλά και προέβησαν στις απαιτούμενες προετοιμασίες.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι αθλητές δήλωσαν,  μετά το πέρας του αγώνα, ότι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της διαδρομής, κάνουν τον αγώνα ευχάριστο και συνάμα δύσκολο. Μετά το πέρας του αγώνα, έγιναν οι απονομές επάθλων και μεταλλίων από μέλη των Προεδρείων των Συλλόγων της συνδιοργάνωσης αλλά και από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης για θέματα αθλητισμού κ. Λαγό Γιώργο καθώς ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης






































Οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα είναι στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
https://my.raceresult.com/312265/

Συγχαίρουμε τους συνδιοργανωτές (Σύλλογο Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος", Σύνδεσμο Εν Αθήναις Αραχαμηταίων, Φιλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών) , τους αθλητές με τους συνοδούς τους, τους Εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση του αγώνα και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και κατοίκους των χωριών όπου περνούσαν οι αθλητές, για την άρτια οργάνωση, τη συμμετοχή αλλά και την παρουσία τους;.

Ραντεβού του χρόνου, όλοι εκεί και ακόμα περισσότεροι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΟΡΙΖΑΣ

Σε ανάρτηση που έχει γίνει απ' το νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Δόριζας, γίνεται γνωστό ότι στις 27 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, έχει προκ...