Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΑΜΑΤΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ



 Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε ένα πρότυπο κατάστημα όπου έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερο γούστο, από την Δέσποινα Κατσούλα και με την υποστήριξη της οικογένειας του Δημητρίου Κατσούλα, όπου επί σειρά ετών διαπρέπει στον τομέα των παροχών βοηθημάτων Υγείας.

 Το κατάστημα λοιπόν Ιάματα, που βρίσκεται στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Τρίπολη, είναι ένα νέο κατάστημα με βιολογικά είδη διατροφής, φυσικά καλλυντικά, οικολογικά προϊόντα που φροντίζουν το περιβάλλον, μεγάλη ποικιλία από βότανα και τσάι αλλά και προϊόντα κάνναβης.

 Τα Ιάματα, ένα πλήρως ενημερωμένο κατάστημα μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια ισορροπημένη ζωή σε πολλούς τομείς. Στην διατροφή σας, στην φροντίδα του σώματός σας αλλά και στην ψυχική σας υγεία, καθώς τα προϊόντα που διαθέτει δρουν ολιστικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Η επαφή με τη φύση και η χρήση βιοδιασπώμενων ή επαναχρησιμοποιούμενων αντικειμένων βοηθούν το περιβάλλον και τον άνθρωπο κατ’ επέκταση.

Αξίζει μια βόλτα στο κατάστημα όπου θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων προϊόντων για την Μεγάλη εβδομάδα.  Φυσικά μπορείτε να επισκεφθείτε το eshop των Ιαμάτων https://www.iamata-shop.gr/ όπου θα δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα.

 Μην ξεχάσετε να ζητήσετε τις φυτικές βαφές για τα αυγά σας. 

 Η Δέσποινα Κατσούλα είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Π. Παπαθανασόπουλο με καταγωγή από Αραχαμίτες.

 

Το κατάστημα Ιάματα και η Δέσποινα με τους συνεργάτες της Εύχονται σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...