Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Ομόφωνο "ΟΧΙ" απ' το Περιφερειακό Συμβούλιο για την μονάδα ζωοτροφών στο Αθήναιον


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου συζήτησε διεξοδικά το θέμα για γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για μονάδα παραγωγής πρώτης ύλης ζωοτροφών στην ΤΚ Αθηναίου Δ. Τρίπολης.

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ξεκαθάρισε ότι είναι αρνητικός από τη στιγμή που υπάρχει ομόφωνα αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.

 Στη συνέχεια, οι παρατάξεις πήραν το λόγο και εξέφρασαν τα επιχειρήματά τους για τους λόγους που δεν πρέπει να προχωρήσει η λειτουργία αυτής της μονάδας.

Ο κ. Γιαννακούρας ζήτησε να μάθει αν υπάρχει παρέμβαση προς την αποκεντρωμένη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος είπε ότι ενημερώθηκε η Αποκεντρωμένη την επομένη του περιφερειακού συμβουλίου.

Στο τέλος, ο Περιφερειάρχης είπε ότι δεν διαφωνεί με την επένδυση, αλλά με τη χωροθέτηση και τόνισε ότι θεωρεί πως η κατάληξή της είναι προδιαγεγραμμένη. 

Στην ψηφοφορία όλοι ψήφισαν αρνητικά για τη ΜΠΕ της εν λόγω μονάδας.


Πηγή: www.kalimera-arkadia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πένθος στο Μαυρογιάννη

  Απεβίωσε η Γιαννούλα Κ. Αναστασιάδου το γένος Μπισμπίκου, με καταγωγή από Μαυρογιάννη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 28 Απ...