Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Γενική Συνέλευση στη Δόριζα και ισχυρή παρουσία στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου


 Η Δόριζα μετά τις αποφάσεις δημιουργίας Ενεργειακών Πάρκων στην περιοχή της, βρίσκεται σε μια διαρκή αγωνία αναζήτησης τρόπου αποφυγής της εγκατάστασης ενεργειακών πάρκων στην περιοχή της. 

Με πρωτοβουλίες του Προέδρου της Τ.Κ Δόριζας Παπούλια Τάκη, έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται συζητήσεις και γεγονότα με στόχο να ενημερωθούν οι κάτοικοι και όχι μόνο της Δόριζας και της ευρύτερης περιοχής. 

Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 με 13.00 στο Πνευματικό κέντρο Δόριζας, να γίνει μια ενημερωτική - οργανωτική συζήτηση. 

Το κάλεσμα αναφέρει τα εξής: ΚΑΛΕΣΜΑ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΟΡΙΖΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-1-2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 ΜΕ 13.00, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Δ. ΔΟΡΙΖΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Στη φωτογραφία βλέπετε τη συνολική εικόνα των ΑΠΕ στην Ελλάδα.


Όμως λόγω της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου που είναι για την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ώρα 16.00 και στην Ημερήσια Διάταξη των θεμάτων συζήτησης υπάρχει και η γνωμοδότηση των έργων που αφορούν τη Δόριζα, γίνεται κάλεσμα για συμμετοχή κατοίκων (και όχι μόνο) με φυσική παρουσία στην ανωτέρω συνεδρίαση. 

Το κάλεσμα αναφέρει το εξής: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-1-2023 ΣΤΙΣ 4.00 μ.μ. ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 250MW. ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13ο ΘΕΜΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΜΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ισχύς εν τη ενώσει στην Δόριζα - Εθελοντικό καθάρισμα

 Μια ωραία πρωτοβουλία πάρθηκε την Κυριακή στην Δόριζα, μετά από κάλεσμα του νεοσύστατου Συλλόγου Δόριζας και του Προέδρου της Τ.Κ Δόριζας Α...