Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ομόφωνο ΌΧΙ από το Περιφερειακό Συμβούλιο για το θέμα της Δοριζας


 Με σημερινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Τ.Κ Δόριζας δήλωσε ικανοποιημένος για το ομόφωνο ΌΧΙ του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με την γνωμοδότηση για εγκατάσταση μπαταριών. 

Στη συνεδρίαση υπήρξε ανάρτηση πανό από κατοίκους της Δόριζας. 

Το μήνυμα του Προέδρου αναφέρει τα εξής:

ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΧΙ Ο ΜΟΡΙΑΣ  ΣΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

“ … για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή....» λέει ο ποιητής, κι εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα για τη ματαίωση της εγκατάστασης, σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας, μπαταριών αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας στο χωριό μας, τη Δόριζα της Αρκαδίας. Φυσικοί, Πολιτικοί Μηχανικοί, Νομικοί, Ιστορικοί, Γραφίστες, Δημοσιογράφοι και Μελισσοκόμοι, με την υποστήριξη της πλειοψηφίας των Δοριζαίων, αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό που συνεργάστηκε στενά από τις 11 Νοεμβρίου 2022 έως τώρα για να ανατρέψει τις αδειοδοτήσεις της ΡΑΕ. Έτσι, πετύχαμε, άλλη μία νίκη, μικρή μεν, αλλά νίκη, με τη χθεσινή ομόφωνη αρνητική γνωμοδότηση του Περιφερειακού  Συμβουλίου Πελοποννήσου στη μελέτη εγκατάστασης των μπαταριών λιθίου, ισχύος 250 ΜW δίπλα στο χωριό. 

Η Δόριζα έδειξε το δρόμο!!! Η αρχή έγινε από την Τρίπολη! 


Εμπρός παιδιά του Μοριά! Είμαστε χίλιοι δεκατρείς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ισχύς εν τη ενώσει στην Δόριζα - Εθελοντικό καθάρισμα

 Μια ωραία πρωτοβουλία πάρθηκε την Κυριακή στην Δόριζα, μετά από κάλεσμα του νεοσύστατου Συλλόγου Δόριζας και του Προέδρου της Τ.Κ Δόριζας Α...