Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Υπό ίδρυση Πολιτιστικός Σύλλογος στην Δόριζα

 

Στην Δόριζα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να στηθεί ένας Πολιτιστικός Σύλλογος ο οποίος θα έχει ως άμεση προτεραιότητα και στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού τους αλλά και την ανάδειξη προβλημάτων αυτού, υποστηρίζοντας την άμεση επίλυση τους. 

Όπως είδαμε και στην ομάδα που δημιουργήθηκε στο Facebook,  στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, έχουν ενταχθεί νέα άτομα και όπως φαίνεται δραστήρια. 

Ευχόμαστε στο σύλλογο και στα μέλη αυτού, καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στο έργο τους. 

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους 

Παροτρύνουμε δε, Δοριζαιους και φίλους του χωριού να συνδεθούν με την ομάδα που δημιουργήθηκε, για να ενημερώνονται σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου αλλά και ανταλλαγή απόψεων. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=61556591074900

Το μήνυμα της έναρξης του Συλλόγου είναι το ακόλουθο:

Αγαπητοί Συμπατριώτες,


Επιδίωξη μας, μέσα από τη δημιουργία της σελίδας, είναι η πρωτοβουλία αυτή, να αποτελέσει πόλο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, αφ΄ ενός για την πρόοδο του χωριού μας και αφ΄ ετέρου για τη λειτουργία του υπό ίδρυση Πολιτιστικού Συλλόγου Δόριζας. 


Ο Σύλλογος μας θα έχει σαν κύριο μέλημά του, τη διάσωση και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας. Επιπλέον θα συμβάλλει στην προώθηση θεμάτων, που αφορούν την ανάπτυξη και πρόοδο της Δόριζας. 


Έπειτα από μια αρχική συνάντηση, ορίστηκε προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, του οποίου μοναδικός στόχος, είναι η ρύθμιση νομικών υποχρεώσεων ως τη δημιουργία νομικού προσώπου.


Εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του μόνιμου διοικητικού συμβουλίου θα διενεργηθούν, μόλις ο Σύλλογος μας αποκτήσει νομική υπόσταση. 


Προσωρινό διοικητικό συμβούλιο:


Παναγιώτης Λυμπερόπουλος του Θεοδώρου

Αντώνης Ηλιόπουλος του Ευαγγέλου

Γεωργία Παπαδοπούλου του Ιωάννη

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος του Κωνσταντίνου

Όλγα Παλαβίδου του Νικολάου - Κωνσταντίνου

Χρήστος Λυμπερόπουλος του Παναγιώτη

Δημήτριος Γιαννακόπουλος του Ευαγγέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...