Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΣΑΚΗ

 



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΣΕΑΤΩΝ

Έφυγε πριν από λίγο η ΦΩΝΗ της Ασέας και του Δήμου Βαλτετσίου..

Ο Δημήτρης Φασάκης ο εκδότης της ΦΩΝΗΣ θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Ασεα και την αρχόντισσα του Ντίνα την Παρασκευή 18/12/20!

Ο Δημήτρης Φασακης υπήρξε και θα συνεχίσει να υπάρχει στις καρδιές όλων μας!

Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ασεατών και εγώ του υποσχόμεθα ότι θα είναι πάντα μαζί μας!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Μαρία Φράγκου

 

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Μάναρη

Ο πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ καθώς και όλοι οι συμπατριώτες μας εσωτερικού και εξωτερικού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Δημητρίου Φασάκη από την Ασέα .

Η αγάπη του για τον τόπο του τον ώθησε στη δημιουργία της εφημερίδας "ΦΩΝΗ " του Δήμου Βαλτετσίου το 1950.

Για πολλά χρόνια μέσα από την εφημερίδα είχε καταφέρει να δώσει "ΦΩΝΗ" στα χωρία του Δήμου καταγράφοντας τα προβλήματα των κατοίκων και τις ανησυχίες τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Τα ειλικρινά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια

 

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Αν και γνωρίζω ότι δεν είναι ευχάριστο να κοινοποιούμε δυσάρεστες ειδήσεις δεν μπορώ γιατί θεωρώ υποχρέωσή μου να μην πω δύο λόγια για τον αείμνηστο πλέον φίλο που η απώλειά του μας συνετάραξε τον Δημήτρη Φασάκη. Πλήρης ημερών αφήνει πίσω του για κληρονομιά ένα σπουδαίο έργο που είχε να κάνει με το επικοινωνιακό κομάτι των Δημοβαλτετσιωτών για περίπου 70 χρόνια μέσω της ΦΩΝΗΣ. Ημουν μικρό παιδάκι όταν τον γνώρισα αφού ήταν προσωπικός φίλος του μακαρίτη πατέρα μου αλλά και ποιός δεν ήταν? Άκρως επιτυχημένος επαγγελματικά αφού ανήλθε στις ανώτατες ιεραρχικά βαθμίδες των ΕΛΤΑ..Με παράστημα λεβέντικο αγέρωχος και ευθυτενής ντυμένος στην εντέλεια προσηνής φιλικός γελαστός αλλά και αυστηρός κριτής και τίμια διεκδικητικός στα προβλήματα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συγχωριανών μας από την Αγριανόνα μέχρι την Αραχαμήτα και από την Παληόχουνη μέχρι το Μάναρι και το Βαλτέτσι με προσωπικές επαφές φιλίες και γνωριμίες δεν έλειψε από καμία κοινωνική εκδήλωση. Είχα την τιμή αλλά και την τύχη να με θεωρεί φίλο του και λυπάμαι που αύριο αδυνατώ να είμαι στην Ασέα για το τελευταίο αντίο..Παναγιώτη και Σταύρο θερμά συλλυπητήρια. Καλό του ταξίδι Καλό Παράδεισο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δευτέρα του Πάσχα στην Μεταμόρφωση Αραχαμητών

 Ο Σύλλογος Αραχαμητιωτών "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" όπως κάθε χρόνο εορτάζει την Δευτέρα του Πάσχα. Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία ...